Ask me a question? Hajde da se upoznamo!

Nakon dužeg razmišljanja i kopanja po internetu, našla sam jedan, moglo bi se reći, zanimljiv tag. Radi se o par grupa pitanja, u čijem okviru se nalazi po svega nekoliko pitanja, na koje sam ja odlučila da odgovorim u ovom postu. Hajde da se upoznamo malo. Širimo iskrenost, ljubav, ravnopravnost.

Prvi kategorija pitanja odnosi se na to da li sam ikada..
Jesi li ikada ..
1.koristila drogu? —— Ne, nikada, niti ću ikada probati. Nećemo se zadržavati na tim negativnijim temama i stranama sveta.
2.napravila tetovažu?—– Nisam, još uvek. Ali možda bih i napravila u nekoj daljoj budućnosti. Vrlo mi je bitno da kada vidim kod nekoga tetovažu, da ta tetovaža ima neku priču iza nje. Zbog toga ja čekam da stvorim odgovarajuću priču koja će čvrsto stajati iza tetovaže za koju se budem odlučila.
3.otputovala negde sama?—– Nisam, a na pitanje da li bih, nisam sigurna šta bih odgovorila. Ne volim da budem puno vremena sama, a i svet je lepši kada se istražuje uz društvo,  uz  naše voljene osobe. Verovatno se nikada ne bih sama odvažila na taj podvig, svaka čast hrabrim ljudima koji bi, ali nikada ne znaš šta život donosi. A vi, šta biste vi uradili? I u koju biste vi zemlju otišli sami?

Sledeća se kategorija pitanja odnosi na to šta je ili ko je moj omiljeni…
Koji/šta je tvoj omiljeni …

1.film?—–Da budem iskrena, jako mi je teško da odlučim. A i da budem još iskrenija sa vama, nisam neka osoba koja bi provodila sate uz televizor ili kompjuter gledajući razne filmove. Da, odgledala sam mnoge, ali ne, nisam ljubitelj istih. Najviše volim ono što zovu kliše ljubavnim pričama. Pa tako, među filmovima koje bih opet pogledala, iznova i iznova, iako već znam gotovo napamet sve delove filma, rekla bih, Titanik. Skoro svi, bolje reći svi, znate o kom je filmu reč pa se ne bih dugo zadržavala na ovome.
2.pesma?—– Što se pesama tiče, tu sam jako izbriljiva. Ne volim da slušam meni ‘napadnu’ muziku, ako znate na šta mislim. Što se tiče muzike u trendu, većinu sam poslušala, ali ne i slušala. Više sam za neku mirniju varijantu sa nekim dubljim porukama.
3.pevač?—-Ovo mi još teže pada nego pitanje o omiljenoj pesmi. Kada je u pitanju naša estradna scena, volim da slušam Cetinskog, Joksimovića, Georgieva i slične pevače. Što se tiče stranih, tu ne bih mogla sada da odlučim  koga bih izabrala. Ali verujte mi, imam jako čudan izbor za muziku i same izvođače iste.
4.uspomena?—Jako je puno lepih, jako puno uspomena koje mi spadaju u omiljene, toliko ih je, da se sada ne bih mogla opredeliti samo za jednu. Uspomene i neki sitni događaji čine naš život i vrlo je važno uvideti njihovu vrednost i prigrliti ih. Jer na kraju krajeva, to je ono što znači najviše.
5.knjiga?—Pre svega, s obzirom na to da nije bilo pitanja za omiljenog pisca ( a mogla sam ubaciti, ali nije važno sada ) ja ću reći da mi je omiljeni pisac Muso, i da volim sve njegove knjige. Imam celu njegovu kolekciju knjiga, računajući i poslednju koja je izašla, Stan u Parizu. To mnogo govori o tome kakve ja knjige volim, zar ne? Ali ako vas zanima nešto više o njegovim knjigama, pišite mi, rado ću napisati o celoj kolekciji koju posedujem. Ali, što se tiče ovako omiljene knjige, ni to isto ne mogu reći koja je, jer sam jako puno knjiga pročitala za sve ove godine, čime se jako dičim, a i vi biste trebali, ali ću na primer izdvojiti neku koja mi je sada prva na pamet kao jedna od boljih knjiga koju sam pročitala. Zove se ”Miris ljubavi” od Kolin Falkoner. Jedna jako realna životna priča, ali i prelepo opisana priča koja dočarava snagu jedne ljubavi i onog pravog muškarca i žene koji će se svakako sresti u pravo vreme. Ako vas zanima nešto više i o njoj, svakako mi recite.

Ovo ili ono?

 

1. Moć letenja ili moć nevidiljivosti?— Pa hajde da letimo i obiđemo ceo svet i motrimo na ljude koje volimo, nego da budemo nevidljivi i da možda, baš u tom trenutku, izgubimo šansu da nas vidi i primeti prava ljubav, sreća i sve ostale sitnice i velike stvari koje očekujemo u životu. A šta biste vi izabrali?
2. Čaj ili kafa?—- Čaj, kafu baš i ne preferiram, a i ako je pijem, uvek će to biti neka ledena kafa ili slično.
—–Ostala pitanja iz ove kategorije i nisu baš nešto bila zanimljiva pa ću preći na sledeću.——

Da li ti…
1. veruješ u duhove?—–Jako zanimljivo pitanje, na koje ću ja reći ne, ali to ne znači da ne pretrnem kada ostanem sama kući i čujem neki čudan zvuk iz druge sobe, a pritom znam da ne može biti nijedno ljudsko biće. Hmmm, a vi? Da li vi verujete u duhove?
2. spavaš sa otvorenim ili zatvorenim vratima sobe?—–Uvek sa zatvorenim jer mi se dešava da se u toku noći budim i da pogledam pravo u… pa u prazan hodnik i čiviluk na kome stoje jakne i mantili, pa i nije baš lep prizor kada se probudite usred noći, to svi znamo.
3. voliš sebe?——Iskrena da budem, ovo sam pitanje jedva čekala. Svako treba voleti sebe, kakve god mane da ima na svom telu, shvatite, ne postoji nigde osoba koja je ista kao vi. Svi smo mi jedinstveni i drugačiji i to što nas svet zaluđuje pa devojke ( ali i momci ) postaju isti jedni drugima, to je neka druga priča. Nema potrebe za tim, mi nismo ovde duplikati koji se sakupljaju, niti smo obične lutke u izlogu. Mi smo svi ljudi, puni svojih mana i vrlina. Zato prigrlite sebe, zavolite sebe. Previše se stvari u ovom životu ne voli da biste još i sebi uskratili ljubav. Naravno da volim sebe, a to trebate i vi naučiti.

I poslednja će pitanja biti bez tkz. kategorije. Ovo su neka osnovna pitanja, pa hajde da odgovorimo i na njih. 

1. Koliko imaš godina?—–17.
2. Kada si rođena?—–25.12.1999.
3. Koji si znak u horoskopu?——Jarac.
4. Koliko si visoka?——168cm.
5. Šta bi volela da budeš?—- Pisac.

 

Advertisements

17 thoughts on “Ask me a question? Hajde da se upoznamo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s